Over Sjink

background-triangle.svg
Sjink is de ontwerpstudio van Carolien Stevens, gespecialiseerd in het vertalen van jouw verhaal naar (bewegend) beeld, binnen álle media. 

Werkwijze

Samen met jou

Het beste werk komt voort uit co-creatie. Niet alleen door samenwerkingen met andere ontwerpers of disciplines, maar ook door co-creatie met klanten. Omdat jij dicht bij je doelgroep(en) staat en wij meedenken vanuit ons vakgebied, bedenkt Sjink concepten graag samen met jou. Door goed te luisteren naar wat jouw organisatie, gebruikers of bezoekers drijft, bedenken we samen een ijzersterk concept. Daarbij neemt Sjink een ondersteunende en uitvoerende rol in.
desktop.jpg?1510497988

Zeg het met beeld


Heb je een belangrijk verhaal, maar merk je dat je boodschap niet goed overkomt, vertel het dan met beeld. ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ is niet voor niets het gezegde. Het voorstellingsvermogen wordt geprikkeld en de boodschap blijft beter hangen. Een passende aanpak in een tijd waarin we meer scannen, dan uitgebreid lezen.
desktop.jpg?1511610417

Menselijke beleving


Om goed te kunnen beantwoorden aan behoeften, leeft Sjink zich in in de doelgroep. Een complex verhaal kan met beeld begrijpelijk gemaakt worden, waarbij de juiste tone-of-voice essentieel is. Zowel een vrolijke boodschap, als een boodschap met precaire inhoud komt dan goed over.
desktop.jpg?1510498984

Eenvoud & detail


De beste concepten zijn eenvoudige concepten. Laagdrempelig en begrijpelijk voor iedereen. Maar alleen een goed concept is niks waard, zo zei ook Steve Jobs. Het is de uitvoering waar het om draait. Aansprekend beeld met een verfijnde afwerking komt terug in al ons werk.

Klanten waarmee Sjink samenwerkte

Cultuur
City Marketing The Hague — The Hague Festivals
Johan Wagenaar Stichting — Festival Dag in de Branding
Stichting Erfgoed Venlo


Overheid
Gemeente Den Haag
De Digicommissaris


Zorg & Welzijn
Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Zuyderland Ziekenhuis
Santiz Ziekenhuisgroep


Educatie & Wetenschap
Universiteit Utrecht — prof. dr. Iris Engelhard
Universiteit Leiden — dr. Ruud Kortlever

Duurzaamheid & Milieu
Re:Able
Drukkerij De Kijm & Zonen


Zakelijke Dienstverlening
Boekbinderij van Dijk
Questionmarks
Skincare by Diane
Irish Shop


Techniek & Industrie
Owens Corning Nederland
Van Dijk Koel- & Klimaattechniek